Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ha canviat la teva situació laboral pel coronavirus? Explica'ns-ho i treballarem amb tu per ajudar-te
Ha canviat la teva situació laboral pel coronavirus? Explica'ns-ho i treballarem amb tu per ajudar-te

El Servei d'Inserció Laboral i Ocupació de Badia del Vallès vol conèixer si ha canviat la teva situació laboral a causa de l'impacte generat per la COVID-19. Si és així, escriu-nos a carrasconas@badiadelvalles.net. Treballarem plegats en la teva situació actual, analitzant el teu perfil professional amb les característiques que demanda el mercat laboral actual i la manera de poder encaixar-hi.

Actualment, la crisi del coronavirus ha comportat que, durant aquest darrer mes de març hagi augmentat més d'un 9% les dades d'atur a tot l'estat espanyol i més d'un 5% a Catalunya, segons les dades notificades pel Ministeri de Treball el dijous 02 d'abril. Aquestes dades poden reflectir un estat temporal de pèrdua de feina (a causa d'Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació, per exemple), o acomiadaments (causats, per exemple, pel tancament d'empreses).

Si ens fixem a Badia del Vallès i comparem les dades d'atur dels principals sectors econòmics amb les dades del mes anterior (febrer del 2020), segons les dades extretes del Departament d'Empresa i Ocupació de la Diputació de Barcelona, s'observa que l'atur ha augmentat principalment en el sector serveis (una de les causes probables pot ser el fet que és on es donen més tasques de relació directa amb altres persones), seguit del sector indústria i el sector construcció, amb poques diferències l'un de l'altre.

No obstant això, han augmentat les demandes de feina relacionades amb la sanitat i salut i també neteja, per tal de fer front a l'augment de casos afectats pel coronavirus, així i com per poder atendre al domicili a aquelles persones amb dependència que no poden sortir de casa.

De fet, a la bossa de treball gestionada pel nostre Servei d'Inserció Laboral i Ocupació a través de la xarxa XALOC (de la Diputació de Barcelona), més del 62% de les darreres ofertes tramitades des del dia 13 de març estan relacionades amb aquests perfils.

És per tots aquests motius que, des del Servei d'Inserció Laboral i Ocupació, volem conèixer si t'ha afectat el context actual a la teva situació laboral i ens ho facis saber enviant-nos un correu electrònic a: carrasconas@badiadelvalles.net.

En cas de ser així, treballarem plegats en la teva situació actual, analitzant el teu perfil professional amb les característiques que demanda el mercat laboral actual i la manera de poder encaixar-hi.

Un cop ens enviïs un correu electrònic ens anotarem les teves dades per, quan hagi passat l'estat de confinament actual, trucar-te i concertar una cita a les nostres oficines situades a l'Edifici El Molí, ja que actualment aquest roman tancat i treballem des de casa.

També et recordem que, si la teva situació personal t'està afectant aen l'àmbit emocional i psicològic, i necessites un acompanyament o resoldre dubtes que t'estiguin generant angoixa o preocupació per diferents qüestions relacionades amb la situació creada per la COVID-19, també tens al teu abast la Línia Oberta trucant, gratuïtament, al 900 29 35 34, un servei comarcal per respondre a les trucades de la ciutadania en aquest sentit.

Publicat el 09.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^