Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ajut d'urgència per a persones treballadores afectades econòmicament per la Covid-19
Ajuts d´urgència per a persones treballadores afectades econòmicament per la Covid-19
Avui, 30 d'abril, s'obre el termini per sol·licitar en línia l'ajut d'urgència únic de 200 euros per a persones treballadores afectades econòmicament per la Covid-19. Ho poden sol·licitar les persones treballadores amb càrregues familiars afectades per un ERTO, treballadores per compte propi, amb contracte temporal extingit o fixes discontinus.

L'ajut és un pagament únic de 200 euros que s'haurà de destinar a la compra de productes de primera necessitat, com alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics. Es pot sol·licitar des d'avui, 30 d'abril, i en 7 dies hàbils el Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya ha de reconèixer la prestació i l'abonament al compte bancari.

El termini per presentar les sol·licituds comença avui i restarà obert fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària de 20 milions d'euros destinada a la prestació.

Cada unitat familiar té dret a una sola prestació extraordinària per subministraments bàsics. Aquest ajut serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut o prestació concedit per altres administracions, ens públics o privats.

La persona interessada haurà de presentar la sol·licitud per internet i es resoldrà en el termini de 7 dies hàbils. Un cop atorgat l'ajut, el pagament es farà, mitjançant transferència bancària, en un màxim de 7 dies hàbils.

Pots trobar més informació en aquest enllaç.

Publicat el 30.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^