Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
“Badia per la igualtat” anuncia els vídeos de TikTok guanyadors
"Badia per la igualtat” ha anunciat les seves obres guanyadores.
“Badia per la igualtat” ha anunciat les seves obres guanyadores: el primer premi, dotat amb 200 euros, ha estat per a Júlia Cruz Medina per un vídeo on reivindica la llibertat de triar aficions i entreteniments amb independència del gènere de les persones. El segon premi, dotat amb 100 euros, ha estat per a Hugo Trujillo Castro, juntament amb els i les alumnes de la formació de sociosanitari del Molí, per un vídeo on repassa grans noms femenins que han destacat en la història.

En el concurs es van rebre nombroses participacions que van acumular més de 13.000 visites en la xarxa social TikTok en l'etiqueta #BadiaPerLaIgualtat. L'objectiu de la convocatòria era estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la reflexió i la conscienciació per la igualtat de gènere, i es va triar la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

Pots veure els vídeos aquí:

Primer premi, per a Júlia Cruz Medina:

@__juliiiaaaaa

#Badiaporlaigualdad #rodandoporlaigualdad #Badiaperlaigualtat #rodantperlaigualtat

♬ sonido original - Júliaaaaaa

Segon premi, per a Hugo Trujillo Castro:

@elgodoo__

#Badiaporlaigualdad #Badiaperlaigualtat  #rodandoporlaigualdad #rodantperlaigualtat

♬ sonido original - hugo✨

El certamen s'emmarca dins de la iniciativa nacional “Rodant per la igualtat”, a la qual s'han sumat més de 50 municipis o regions de tota la geografia espanyola per a lluitar juntes per la igualtat de gènere. D'aquesta manera, l'obra que ha aconseguit el primer premi competirà amb la resta d'obres guanyadores dels seus respectius certàmens locals per a dilucidar quins són els millors treballs a nivell nacional, que rebran tres guardons: un primer premi dotat amb 1.000 euros i 500 euros en formació en línia o presencial a l'escola audiovisual EFTI de Madrid, un segon premi dotat amb 500 euros i un tercer premi dotat amb 250 euros. El resultat dels premis a nivell nacional es farà públic el 25 de març.

Publicat el 19.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^