Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat del curs de fontaneria comença les pràctiques en empreses
L´alumnat del curs de fontaneria, amb el regidor Iván Sanz
Aquest divendres, 21 de maig, finalitza la part teòrica del CP d'Operacions de fontaneria, calefacció i climatització domèstica. L'alumnat ha valorat el desenvolupament d'aquest curs amb una nota global d'excel·lent (9,6). Ara comença una nova etapa, l'alumnat inicia les pràctiques en empreses d'instal·lacions on podran posar en pràctica els aprenentatges adquirits en el centre.

Les empreses col·laboradores són de la nostra comarca (Vallès Occidental). Les que han treballat anys anteriors amb el Centre de Formació Ocupacional han valorat molt bé aquesta estada, amb una puntuació mitjana de 8,8. Totes elles, quan se'ls ha preguntat si tornarien a col·laborar en la realització de pràctiques, han manifestat el seu interès de repetir l'experiència.

Aquest certificat és de nivell 1 i per tant, no és necessari tenir cap nivell formatiu previ. Si vols iniciar-te en el món de les instal·lacions d'aigua i climatització et recomanem que vinguis a inscriure't a aquest curs al Centre de formació Ocupacional de l'Ajuntament, Edifici El Molí, Av. Costa Blava, s/n.

Publicat el 19.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^