Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dimarts, 25 de maig, reobre l'Espai per a la Recerca Activa de Feina (ERAF)
Dimarts, 25 de maig, reobre l'Espai per a la Recerca Activa de Feina (ERAF)
Dimarts vinent, 25 de maig, es reobrirà l'Espai per a la Recerca Activa de Feina (ERAF) de forma presencial i amb el mateix horari que abans del tancament originat pel COVID-19: de dilluns a dimecres de 09.30 a 13.30 hores. L'ERAF és a l'Edifici El Molí, avinguda de la Costa Blava, s/n, i no cal cita prèvia.

L'ERAF és un espai d'accés lliure i voluntari on pots venir a fer un ús responsable dels recursos que es posen a la teva disposició per a la recerca de feina, amb la finalitat que sigui autònoma: ordinadors amb connexió a Internet, impressora, consulta d'ofertes de feina, consulta de recursos formatius per a la millora del perfil ocupacional, etc.

Dins d'aquest espai sempre trobaràs personal tècnic que et podrà orientar, assessorar i guiar, quan sigui necessari, en l'ús d'aquests recursos, ja sigui per:

  • Elaborar un currículum adaptat al teu perfil ocupacional i fer cartes de presentació personalitzades als vostres objectius professionals.
  • Preparar una entrevista de feina i realitzar trucades telefòniques per a la concertació d'entrevistes.
  • Detectar possibles mancances del teu perfil ocupacional segons els teus objectius professionals i les demandes del mercat laboral actual.
  • Utilitzar, de forma eficient, els canals de recerca de feina existents actuals.
  • Altres procediments relacionats amb la recerca de feina.

No dubtis en acudir a l'ERAF sempre que ho necessitis, t'hi esperem.

Mesures COVID-19

Seguint les mesures higiènic-sanitàries per controlar la transmissió del virus COVID-19, per fer ús d'aquest servei serà obligatori l'ús de mascareta individual i, també, l'ús de gel hidroalcohòlic, que trobaràs a l'espai.

Hi ha 7 ordinadors disponibles amb prou espai entre ells per garantir la distància social mínima recomanada.

En cas d'haver-hi més demanda que ordinadors disponibles, s'aplicarà el criteri de durada màxima d'ús a 1 hora per persona, o 30 minuts si es donés una sobredemanda d'aquest recurs.

Per tal de prevenir el risc de contagi, s'ha eliminat el servei de premsa i els arxivadors amb les ofertes de feina i formatives disponibles arreu de la comarca; així i tot, es podran consultar al taulell informatiu ubicat al passadís extern a aquesta sala.

Cartell de serveis ERAF

Publicat el 20.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^