Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament dels Premis Minerva
Lliurament dels Premis Minerva
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va lliurar ahir els Premis Minerva en la 19a edició a les persones estudiants dels instituts de Badia els treballs de les quals han estat guardonats. A l'acte van participar el cinquè tinent d'alcaldessa, Iván Sanz, i la regidora d'Educació, María José Infante, així com familiars de les persones guanyadores, representants dels centres educatius, dels Serveis educatius Vallès Occidental VII i tècniques d'Educació de l'Ajuntament.

A la seva intervenció, l'alcaldessa va destacar que "les temàtiques dels treballs evidencien una gran conscienciació del nostre jovent sobre els reptes que tenim al davant com a societat".

Els treballs premiats i les persones guanyadores són:

  • La utilització de l'energia solar fotovoltaica en un habitatge unifamiliar, per Ángel Salgado i Daniel Jorge, de l'Institut Federica Montseny.
  • El bullying i com afecta el rendiment escolar, per Laura Pujalt, de l'Institut Federica Montseny.
  • Els motors híbrids, per Joel Guirao, de l'Institut Badia del Vallès.
  • La possibilitat que la planta Kalanchoe Daigremontiana sigui una aliada contra el càncer, per Yvonne Fernández, de l'Institut Badia del Vallès.

Els treballs guanyadors han estat reconeguts amb un diploma acreditatiu i un xec de 100 euros.

Els premis Minerva s'organitzen anualment pels Serveis Educatius del Vallès Occidental VII del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès i Badia del Vallès. El seu propòsit és incentivar la recerca i esperonar la curiositat investigadora dels i de les joves estudiants de Batxillerat, reconeixent la bona tasca acomplerta en els seus treballs de recerca.

Anys anteriors, es portava a terme un acte conjunt entre l'Ajuntament de Badia del Vallès i l'Ajuntament de Barberà del Vallès per fer entrega dels premis. Enguany, a conseqüència de la COVID-19, cada Ajuntament ha lliurat els premis a l'alumnat guanyador del seu municipi.

Publicat el 26.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^