Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat de 5è i 6è de La Sardana presenta les seves propostes de mobilitat a l'Ajuntament
L´alumnat de 5è i 6è de La Sardana presenta les seves propostes de mobilitat a l´Ajuntament
Els grups de 5è i 6è de l'Escola la Sardana han presentat aquest matí les seves propostes de mobilitat segura entorn del centre, davant de l'alcaldessa de Badia, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa Iván Sanz, i la tècnica d'Educació de l'Ajuntament, Sandra Gómez.

Tots els grups mostraven presentacions en què, amb peces de Lego, havien redissenyat l'entorn del centre i marcaven les seves propostes. Les accions en què han coincidit més grups han estat la millora dels accessos, la col·locació d'elements de protecció per als vianants i la senyalització específica de la zona d'accés al centre.

Millora dels accessos a partir de l'octubre

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha felicitat el jovent per les seves propostes, que ha trobat molt interessants i realistes, i ha explicat que bona part d'elles es duran a terme juntament amb l'adequació de l'entorn que s'iniciarà aquest octubre, aprofitant les obres de millora dels accessos al Mercat de Badia.

Eva Menor ha explicat que l'Ajuntament ampliarà la vorera i el pas de vianants i que modificarà els sentits de circulació a l'aparcament del mercat perquè els accessos de vehicles siguin per vies d'un únic sentit i, d'aquesta manera, aconseguir un entorn més segur. També ha pres nota de propostes com la instal·lació de senyalització específica i la millora del drenatge a l'entrada del centre, per comentar-les amb els serveis tècnics de l’àrea de Dret a la Ciutat i Agenda Urbana de l'Ajuntament.

Publicat el 07.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^