Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès aposta per l'atenció a les persones, amb el suport de l'AMB
Badia del Vallès aposta per l'atenció a les persones, amb el suport de l'AMB
Badia del Vallès ha optat per endegar tres projectes que aborden l'atenció a les persones des de diferents perspectives del mercat laboral, dins de la primera convocatòria del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-23.

Aquestes darreres setmanes, l'equip tècnic de l'AMB que dóna suport al Programa metropolità de dinamització de mercat de treball ha fet el seguiment dels projectes de la línia de singulars i d'orientació i formació que està desenvolupant Badia del Vallès.

El projecte singular ha apostat fortament per impulsar la capacitació professional i la formació de persones aturades en l'àmbit de l'atenció a persones dependents, acostant-les al certificat de professionalitat, promovent l'emprenedoria social i donant suport en la recerca de feina, amb la complicitat de les accions de prospecció que es duen a terme des del projecte d'orientació i formació.

Aquest projecte, emmarcat en la línia d'orientació i formació, aposta per la prospecció empresarial, cercant establir contactes i col·laboració amb empreses del territori per captar ofertes de feina, fent especial incís en les necessitats de les accions formatives que imparteix el mateix Ajuntament, entre elles la formació inclosa en el projecte singular, i tenint en compte els perfils de les persones que componen la borsa de treball municipal.

D'altra banda, als dos projectes se li suma el pla d'ocupació, amb un abast de 7 persones, que també ha optat principalment per accions que busquen millorar l'atenció, la qualitat de vida i el benestar de la gent gran que es troba en situació de vulnerabilitat perquè puguin mantenir-se en la mateixa llar i entorn social, a més de reforçar els serveis municipals vinculats a l'atenció.

Des de l'AMB han pogut comprovar que els projectes s'estan desenvolupant satisfactòriament i han generat una molt bona sinergia de la qual podran treure profit tant les persones beneficiàries dels projectes com la ciutadania de Badia.

Publicat el 14.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^