Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Cicle Festiu de Badia continua aquesta setmana amb tallers i concerts
El cicle “Fem Estiu, som Badia” comença els mesos de juny i juliol amb concerts i activitats per a totes les edats
El Cicle Festiu de Badia ha programat per a aquesta setmana quatre activitats, dos tallers i dos actuacions musicals. Una d'elles, el concert-tribut a El Último de la Fila s'havia exhaurit però s'ampliarà l'aforament en 100 localitats, mantenint totes les mesures de seguretat per la COVID-19.

Demà dimecres, a les 18 hores, la Biblioteca de Badia t'ofereix l'activitat Laboratori de Lectura Portàtil, amb el tema “Avui és un bon dia per canviar el món”. És una activitat familiar, recomanada per a infants de 4 a 9 anys. En el moment de la reserva cal seleccionar el nombre d'entrades totals comptant amb la de l'adult acompanyant. Màxim 3 entrades per transacció  (2 infants + 1 adult). Pots reservar directament a https://bit.ly/LaboratoriLectura.

Dijous, a les 19.30 hores, el Casal de Joves ha organitzat l'activitat Badia Flow: Urban Music, dedicada a les noves músiques urbanes. Per participar-hi, has de reservar al telèfon del Servei de Joventut: 672 414 386.

Divendres, a les 22.30 hores, la Piscina d'estiu oferirà un concert dedicat a les cançons del grup El Último de la Fila, interpretades pel grup El Último Tributo. Totes les entrades per a aquesta activitats s'havien exhaurit i s'ha decidit ampliar l'aforament a 100 persones més. A partir de demà a las 10 hores del matí estaran disponibles 100 localitats més a https://recintes.cat/Badiadelvalles. Es continuaran respectant les mesures de seguretat i higiene, de distanciament i, com a totes les activitats, l’ús de mascareta és obligatori.

Diumenge, a les 20 hores, a les pistes del Complex Esportiu, la Companyia UOG farà un concert de Sarsuela. L'accés serà per la porta del darrera del Complex Esportiu. Pots reservar directament a https://bit.ly/Sarsuela.

Dilluns, a les 19 hores, l'Auditori Municipal programa un cinefòrum LGTBIQ+, amb projecció de fragments fílmics, amb debat on es pretén qüestionar i desconstruir la mirada tradicional i patriarcal del gènere. Organitzat per Càmerasiacció, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Pots reservar directament a https://bit.ly/CineLGTBI.

Publicat el 20.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^