X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
8 joves troben feina amb el programa Singulars 2020 a Badia
8 joves troben feina amb el programa Singulars 2020 a Badia
El Programa Singulars 2020 de Badia del Vallès, realitzat en coordinació amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i altres entitats del territori per acompanyar i donar suport en la cerca de feina a joves, va finalitzar el passat 31 de juliol i se n'han beneficiat un total de 14 persones, de les quals, 8 ja han trobat feina.

El programa Singulars d'enguany es va iniciar el setembre de 2020 i durant onze mesos ha proporcionat acompanyament i suport en la cerca de feina i formació als joves participants.

El projecte va dirigit a joves en atur d'entre 16 i 29 anys beneficiaris de Garantia Juvenil de qualsevol nivell formatiu que vulguin millorar la seva ocupabilitat i accedir al mercat laboral o retornar al sistema educatiu.

El programa ha ofert als joves assessorament i orientació laboral, acompanyament individualitzat, desenvolupament competencial i emocional, formació professionalitzadora en sectors productius clau (tèxtil, logística, robòtica i economia circular) ajustada a les necessitats de cada participant, coneixement de l'entorn productiu, col·laboració amb entitats amb projectes d'implicació social i pràctiques en empresa.

Resultats molt positius
En aquesta edició del programa han participat 14 joves, dels quals 12 han realitzat pràctiques en empresa i 8 ja han trobat feina. A la resta se'ls ha donat l'acompanyament i les eines necessàries perquè puguin buscar feina de forma autònoma o per tal que iniciïn una formació, segons el seu interès. Per tant, els resultats obtinguts al programa es poden qualificar de molt positius i el grau de satisfacció dels i les joves participants ha estat molt elevat.

Si estàs interessat/da en participar en la propera convocatòria del programa Singulars, vine al Servei Municipal d'Ocupació (SMO), edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n) i t'informarem!

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Publicat el 25.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^