Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sol·licitud de beques i segona fase d'admissió a estudis postobligatoris
Sol·licitud de beques i segona fase d´admissió a estudis postobligatoris
El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badia del Vallès t'informa de les darreres novetats de l´àmbit educatiu: L'inici del segon període per preinscripció a estudis postobligatoris per a l'alumnat que no va obtenir plaça en la primera fase i la sol·licitud de beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris.

SEGON PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER CURSAR ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Els i les joves que no teniu cap plaça assignada per cursar un cicle formatiu de grau mitjà, grau superior o batxillerat, teniu l'oportunitat de modificar la sol·licitud per afegir els estudis i centres en els quals hagin quedat places vacants, a les vostres opcions de preinscripció. En el cas dels cicles formatius i del batxillerat hauríeu de rebre un correu electrònic del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, a través del qual podreu fer l'ampliació de sol·licituds.

  • Cicle formatiu de grau mitjà o superior

El dia 1 de setembre es publicaran les places que han quedat vacants als cicles formatius i, podreu tramitar la preinscripció de l'1 al 3 de setembre.

Per fer el tràmit necessitareu el codi de sol·licitud i el DNI, en cas de ser major d'edat (si ets menor d'edat cal utilitzar el DNI del teu tutor/a legal).

El 6 de setembre es publicarà la llista d'admesos de la segona fase i s'iniciarà el procés de matriculació.

  • Batxillerat

La matriculació extraordinària serà del 7 al 10 de setembre.

  • Graus universitaris

Per continuar en el procés de reassignació de places heu de marcar aquesta opció al vostre espai al Canal Universitats. També podeu modificar l'ordre de les preferències fins al dia 2 de setembre entrant al vostre perfil, a l'apartat de les meves peticions.

Hi haurà noves assignacions els dies 3, 13 i 17 de setembre.

A més a més, durant el mes de setembre hi haurà un nou període de preinscripcions els dies 20 i 21 de setembre, on només s'inclouran els graus en els quals hagin quedat alguna plaça lliure.

Per a més informació dels procediments per a cicles formatius i batxillerat, podeu accedir a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Per a més informació dels procediments per a la universitat, podeu accedir a https://accesuniversitat.gencat.cat/accesuniversitat/login

Si necessiteu suport per a fer la tramitació, podeu trucar o enviar un WhatsApp per demanar cita prèvia al Servei d'Educació de l'Ajuntament, als telèfons 620 174 982 i 670 756 559.

PERÍODE DE SOL·LICITUD DE BEQUES I AJUTS PER ALS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Com cada any, el Ministerio de Educación y Formación Profesional ha publicat les beques i ajudes per cursar estudis postobligatoris durant el curs 2021-22. La tramitació és telemàtica.

El termini per fer la sol·licitud es va obrir el passat 2 d'agost i, romandrà actiu fins al 30 de setembre per a estudis no universitaris i, fins al 14 d'octubre per a estudis universitaris.

Enguany les beques i els ajuts s'organitzen en 3 blocs diferenciats:

Beca/ajuda

TerminiTipologia / tipus d'estudis

Beques adreçades als estudis de cicle formatiu, batxillerat i altres estudis no universitaris

Del 3 d'agost al 30 de setembre de 2021

  • Batxillerat
  • Cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior
  • Ensenyaments artístics (professionals i superiors)
  • Ensenyaments esportius
  • Curs d'accés i de preparació a les proves d'accés a cicles formatius (cursats a centres públics i concertats)
  • Ensenyament d'idiomes (Escoles oficials)
  • Estudis religiosos superiors

Beques adreçades a estudis no universitaris: estudis de grau i màster

Del 3 d'agost al 14 d'octubre de 2021

  • Beca per al curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys (cursats a universitats públiques)
  • Estudis de grau 
  • Estudis de màster

Ajudes de suport als estudis

Del 3 d'agost al 30 de setembre de 2021

  • Ajudes directes o subsidis en cas de discapacitat, trastorn greu de conducta o de comunicació i llenguatge, trastorn de l'espectre autista o altes capacitats

Per tenir accés a aquestes ajudes cal complir els requisits generals, econòmics i acadèmics. En cas d'haver estat víctima de violència de gènere, alguns dels requisits poden variar. 

Per veure més informació de les beques i ajudes, els requisits, les quanties, o, per fer la sol·licitud en línia, podeu clicar al següent enllaç: https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas.html 

Si necessiteu suport per a fer la tramitació, podeu trucar o enviar un WhatsApp per demanar cita prèvia al Servei d'Educació de l'Ajuntament, als telèfons 620 174 982 i 670 756 559.

Publicat el 30.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^