Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Casal de Gent Gran reobre el 13 d'octubre i proposa activitats i tallers
Casal de la Gent Gran de Badia
El Casal de Gent Gran reobre les portes el 13 d'octubre i ha organitzat tota una sèrie de propostes i tallers per a aquest mes.

Els horaris seran els següents:

  • Obert: de dimarts a divendres matí. Horari, de 10 a 13 h i de 17 a 19 hores (dimarts a dijous) i de 10 a 13 h (divendres).
  • Tancat: dilluns, divendres a la tarda i caps de setmana

L'aforament màxim de la instal·lació estarà supeditat a les indicacions que marqui el Procicat en tot moment, segons la situació de la pandèmia. També caldrà complir amb totes les mesures d'autoprotecció davant la Covid-19 (ús de mascareta, distància de seguretat i ús del gel hidroalcohòlic).

El Casal de Gent Gran també proposa activitats de salut i benestar, cultura i lleure i xarxa social.

Pots consultar les activitats en el díptic adjunt.

Activitats Casal de Gent Gran - Octubre 2021 (català)

Activitats Casal de Gent Gran - Octubre 2021 (català)

Fitxer: CASAL_D_AVIS_OCTUBRE___CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 611.02 kB

Activitats Casal de Gent Gran - Octubre 2021 (castellà)

Activitats Casal de Gent Gran - Octubre 2021 (castellà)

Fitxer: CASAL_D_AVIS_OCTUBRE___ESP.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 631.55 kB

En l'àmbit de la salut i el benestar, ofereix una passejada per l'entorn del municipi els divendres, i un taller de consciència corporal i emocional mitjançant dansa, els dimarts.

En l'àmbit de la cultura i el lleure, hi ha programats tallers de memòria, risoteràpia i experiències creatives amb l'aquarel·la.

Finalment, en l'àmbit de xarxa social i treball de les relacions, s'ofereix la xerrada "El repte d'envellir, claus per a un envelliment satisfactori", a càrrec de Sergi Arenas, professor de psicologia i envelliment a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que tindrà lloc el dilluns 18 d'octubre, a les 18 hores.

Per participar en aquestes activitats, cal reserva prèvia, que pots fer mitjançant el telèfon 670 756 453 i el correu electrònic rosaslm@badiadelvalles.net.

Publicat el 28.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^