Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si estàs a l'atur o cerques una nova feina, participa en la Fira d'Ocupació de Sabadell
Si estàs a l´atur o cerques una nova feina, participa en la Fira d´Ocupació de Sabadell
El Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de Badia del Vallès et convida i t'ofereix eines per participar en la 2a edició de la Fira d'Ocupació de Sabadell, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre de 2021, amb activitats presencials i en línia. Si estàs a l'atur o vols canviar de feina, és una molt bona ocasió per millorar la teva situació professional.

La Fira de l'Ocupació de Sabadell (https://firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat/) és una activitat on empreses i persones en recerca de feina comparteixen un espai de trobada amb l'objectiu d'apropar les candidatures presentades (prèviament, per inscripció via web a les ofertes de feina) als llocs de feina sol·licitats.  

La fira constarà tant d'actes presencials com virtuals. Hi podràs trobar:

Ofertes de feina: des de ja, pots inscriure't a les ofertes de feina que trobaràs a https://firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat/treballs/ i, si et seleccionen, podràs realitzar una entrevista de feina.

Activitats: La Fira també disposa d'un espai de preparació d'aquestes entrevistes de feina i un acompanyament al teu procés de recerca de feina, dins de l'apartat Activitats: https://firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat/activitats/.

A continuació, t'informem d'aquestes activitats:

10/11/2021: “Prepara't per superar una entrevista de treball amb èxit” (dues sessions virtuals al matí, prèvia inscripció al web), que t'ofereix entrenament en línia per adquirir eines i
recursos per tenir èxit a les entrevistes de treball. Des del Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de Badia del Vallès t'oferim accés a ordinadors i suport tècnic per accedir i seguir aquestes sessions. Per poder fer ús d'aquest servei i comptar amb suport tècnic, cal que t'inscriguis prèviament al servei.

Informa't presencialment a

Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Av. Costa Blava s/n, Edifici El Moli
Tel.93 718 16 62  Extensió 2
De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores
smocup@badiadelvalles.net

10/11/2021: “De l'emoció a l'acció: TV Show” (una sessió presencial a la tarda, prèvia inscripció web): Vols saber com posar les emocions al teu servei en el procés de recerca de feina? Com controlar els teus nervis? Què fer a una entrevista? Si vols aprendre tot això de manera divertida, t'hi esperem!

Entrevistes de selecció: Els dies 11 i 12 de novembre es realitzaran les entrevistes individuals i grupals en format virtual o presencial, prèvia inscripció a les ofertes de feina publicades al web.
Des del Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional, t'animem a participar en aquesta oportunitat de coneixement d'empreses i de noves tendències del mercat laboral. També per a les entrevistes de selecció, t'oferim, de 9 a 14.30 hores, accés a ordinadors i suport tècnic per accedir-hi. Per poder fer ús d'aquest servei i comptar amb suport tècnic, cal que t'inscriguis prèviament al servei.

Informa't presencialment a

Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès
Av. Costa Blava s/n, Edifici El Moli
Tel.93 718 16 62  Extensió 2
De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores
smocup@badiadelvalles.net

Anima't i visita el web per inscriure't quan abans a totes aquestes activitats i als llocs de treball oferts!

Publicat el 02.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^