Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou curs de formació integral en logística
Nou curs de formació integral en logística
El Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament de Badia del Vallès posa en marxa un nou curs de formació que té per objectiu la capacitació professional en el sector de la logística, un sector generador d'ocupació.

Què ofereix el curs?

Formació teòrica i pràctica que capacita en el desenvolupament de tasques d'operari/ària de logística integral, per dur a terme operacions auxiliars de magatzem, així com la recepció i ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, entre altres, seguint la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos laborals.

Contingut

 • Preparació de Comandes (25 hores). Formant a les persones participants en operativa bàsica i tècniques de preparació de comandes.
 • Competències bàsiques digitals d'informàtica (25 hores). Nocions bàsiques d'informàtica vinculades a l'àmbit laboral: ús d'Excel, coneixement del Word, creació del Curriculum vitae, recursos i portals per trobar feina en l'àmbit logístic.
 • Informàtica aplicada a la logística (10 hores). Introducció a les aplicacions informatives emprades en un magatzem.
 • Carnets professionals:
  • Manipulació d'Aliments (5 hores)
  • Operari de Carretons Elevadors (15 hores)
  • Operari de Plataforma Elevadora (10 hores)
  • Operari de Pont Grua (10 hores)

Quan es realitzarà el curs?

La previsió d'inici del curs és a mitjans de novembre fins a mitjans de desembre.

El termini d'inscripció ja es troba obert

El curs és preferentment per a persones en situació d'atur i és totalment gratuït, ja que està subvencionat. Per inscriure's o rebre més informació sobre requisits per a participar en aquesta acció formativa pots:

Dirigir-te al Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de Badia del Vallès: Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).
Trucar al telèfon: 93 718 16 62 Ext. 2

Publicat el 03.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^