Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens entre 17 i 25 anys? Vols ser zelador/a d'hospital? Inscriu-te al curs!
Demà dijous s'obre el període d'inscripció per al curs de zelador/a d'hospital, que t´ofereix el servei d´Educació de l´Ajuntament.

Demà dijous s'obre el període d'inscripció per al curs de zelador/a d'hospital, que t'ofereix el servei d'Educació de l'Ajuntament. Si tens entre 17 i 25 anys, inscriu-te al curs, totalment gratuït, ja que està subvencionat per la Diputació de Barcelona, i que et prepara per treballar als serveis hospitalaris. Pots fer la inscripció a partir de demà, dijous 4 de novembre i fins al 10 de novembre, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

El zelador/a d'hospital transporta les persones pacients d'una sala a una altra o pels diferents espais de l'hospital, fent ús de cadires de rodes, lliteres i també les ajuden a moure de les lliteres al llit amb ajuda d'aparells o dispositius d'elevació i recullen i entreguen instrumental, mostres de sang i registres mèdics.

El curs de zelador/a d'hospital et prepara per atendre a les persones pacients, per a la mobilització de persones residents, la mediació i resolució de conflictes amb pacients amb conducta alterada, per a l'atenció sanitària immediata i l'evacuació i el trasllat de persones amb mobilitat reduïda.

El curs va adreçat a joves entre 17 i 25 anys, persones empadronades a Badia o que hagin cursat l'ESO al municipi. Hi ha un total de 15 places disponibles.

Es farà del 17 de novembre al 17 de desembre de 2021, de 10 del matí a les 14 hores, a l'edifici El Molí, Av. Costa Brava s/n.

El període de presentació de sol·licituds d'inscripció és des de demà, dijous 4 de novembre, al dimecres 10 de novembre, a les 14 hores.

Has de presentar la sol·licitud a la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://badiadelvalles.sedelectronica.es/), fent servir el tràmit "inscripció al curs de zelador/a hospitalari" que estarà operativa demà.

El dijous 11 de novembre es farà públic el llistat de persones admeses.

Publicat el 03.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^