Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inscriu-te al curs de vetllador/a escolar
Curs de vetllador/a escolar
El servei d'Educació organitza un curs de vetllador/a escolar, subvencionat per la Diputació de Barcelona pel programa de Noves Oportunitats Educatives 4.10. El/la vetllador/a és la persona encarregada de donar suport a tot l'alumnat que necessita una atenció més individualitzat dins l'aula per poder seguir els diferents continguts. És una figura molt important per afavorir la igualtat d'oportunitats entre l'alumnat. Aquest curs et permetrà adquirir les competències tècniques necessàries per poder treballar com a vetllador o vetlladora escolar.

Al llarg del curs es treballen diferents continguts que et preparen per conèixer quines són les funcions del lloc, què és una escola inclusiva, conèixer les principals fites del desenvolupament psicomotor de l'infant a l'etapa escolar, conèixer quins són els principals trastorns amb què ens podem trobar i quines estratègies aplicar segons la situació i el trastorn concret de l'alumne.

El curs està adreçat a la població de Badia de més de 18 anys fins als 25 anys, que estigui empadronada al municipi o hagi cursat l'Educació Secundària Obligatòria a un dels instituts del municipi.

En el cas de no omplir les places que s'ofereixen, s'obrirà la convocatòria a persones de més de 25 anys empadronades al municipi de Badia del Vallès.

La convocatòria referent que regeix l'accés al curs la trobes en el document adjunt:

Convocatòria del curs de vetllador/a escolar

Convocatòria del curs de vetllador/a escolar

Fitxer: 20211118_Informe_CONVOCATORIA_CURS_DE_VETLLADORA_ESCOLAR_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 239.73 kB

El curs ofereix un total de 15 places.

La sol·licitud d'inscripció és obligatòria per a la participació en el procés d'assignació de places del curs de vetllador/a escolar.

El període de presentació de sol·licituds d'inscripció està obert fins al dimarts 30 de novembre a les 14 h. Tanmateix, si les places no queden omplertes, es podrà realitzar la inscripció fora del termini establert, de l'1 de desembre fins al 3 de desembre a les 14 h.

La sol·licitud d'inscripció s'haurà de presentar a la Seu Electrònica del web municipal. El tràmit destinat a la inscripció del curs de monitor/a de lleure serà "Inscripció al curs de vetllador/a escolar" i el trobaràs a “Tràmits destacats” de la Seu Electrònica: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

La documentació que s'ha d'adjuntar en el formulari d'inscripció és:

  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Fotocòpia del DNI
  • En el cas de no coincidir la direcció del DNI amb la residència actual, s'haurà d'aportar el padró.

El dimarts 30 de novembre es farà públic el llistat d'admesos/es al web de l'Ajuntament.

Per a més informació et pots posar en contacte amb el servei d'Educació als telèfons 670 75 65 59, 620 17 49 82 o 93 718 16 62.

Publicat el 25.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^