Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contractació temporal de 3 persones per treballs d'interès públic i social
Contractació de 3 persones per treballs d´interès públic i social a l´Ajuntament

L'Ajuntament de Badia del Vallès contractarà 3 persones pel programa Treball i Formació,
les quals realitzaran treballs d'interès públic i social per a la ciutat de Badia del Vallès. Aquest programa, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, ofereix un contracte laboral a l'Ajuntament de Badia del Vallès per a la realització de treballs d'interès públic i caràcter social durant 12 mesos a jornada completa. La convocatòria està oberta a persones a partir de 45 anys a l'atur i per a dones també en situació d'atur. La inscripció s'ha de fer a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa Treball i Formació 2021 va adreçat a:

Línia MG45: Persones de 45 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

Línia DONA: Podran participar les dones en situació d'atur i que es trobin en una de les situacions següents:

  1. Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència masclista. Tindran caràcter preferent, les dones que siguin monoparentals. Aquest requisit espot acreditar mitjançant la presentació del carnet de família monoparental.
  2. Les dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts. S'entén per dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, les dones inscrites al Serveis Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

En aquest apartat, es prioritzen les dones monoparentals i les dones que no tinguin la cotització suficient perquè se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.

La situació de mare monoparental es pot acreditar mitjançant la presentació del carnet de família monoparental.

La manca de cotització per al reconeixement de la pensió de jubilació a l'edat ordinària de jubilació ha de ser acreditat per la persona interessada davant l'entitat sol·licitant de la subvenció mitjançant un certificat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS).

Pots consultar l'anunci en el document adjunt:

Anunci de contractació de tres persones per treballs d'interès públic i social a l'Ajuntament

Anunci de contractació de tres persones per treballs d'interès públic i social a l'Ajuntament

Fitxer: Anunci_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 222.97 kB

Procediment de selecció
Per participar en aquesta convocatòria, t'has d'inscriure a través del Servei Català d'Ocupació. Pots consultar les oficines del SOC en aquest enllaç: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/oficines-de-treball/cercador-doficines-de-treball/

Informa't sobre el procediment de selecció del personal pel programa de Treball i Formació de l'Ajuntament de Badia del Vallès al Tauler d'anuncis / Convocatòries en curs, de la pàgina web municipal: https://www.badiadelvalles.cat/fitxes.php?categoria=657

Publicat el 25.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^