Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Acords de Govern de la Generalitat recullen l'aprovació del finançament per retirar l'amiant de Badia
Acords de Govern de 30 de novembre de 2021
Els Acords de Govern de la Generalitat d'avui, 30 de novembre, inclouen l'anunci del finançament per a la retirada de l'amiant dels edificis de Badia per un import de 4.491.818 euros. Segons s'afirma al document, l'amiant “caldrà haver-lo retirat completament a finals de 2025”.

Els treballs de retirada els coordinarà l'Ajuntament de Badia del Vallès i els sufragarà totalment l'Agència de Residus de Catalunya a través d'una subvenció directa, per l'excepcionalitat de la situació.

Treball conjunt per trobar una ràpida solució
Als Acords de Govern també s'expliquen els treballs que es van dur a terme un cop el president de la Generalitat va conèixer la situació a Badia quan va assistir, el mes de juliol, a la presentació del Mapa de l'Amiant: “Des de llavors, equips tècnics de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i de l'Ajuntament de Badia del Vallès han treballat conjuntament per trobar una ràpida solució. Paral·lelament, s'han mantingut contactes amb la Comissió de l'Amiant, formada per l'Associació de Veïns de Badia del Vallès i l'Ajuntament, que ha cofinançat la realització del Mapa de l'Amiant de Badia, un estudi pioner a l'Estat que identifica la presència i degradació dels elements d'amiant al parc d'habitatges de tota la ciutat”.

Els Acords de Govern ratifiquen, en el dia d'avui, l'anunci que va fer el president Aragonès aquest dissabte, quan va venir a Badia del Vallès, es va reunir amb la Comissió de l'Amiant, l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i amb els mitjans de comunicació i va anunciar que la Generalitat sufragaria els treballs de retirada de l'amiant dels edificis de Badia del Vallès.

En el document adjunt pots veure la part dels Acords de Govern que fan referència a Badia.

Acords de Govern de la Generalitat del 30 de novembre de 2021 que fan referència a la retirada de l'amiant de Badia

Acords de Govern de la Generalitat del 30 de novembre de 2021 que fan referència a la retirada de l'amiant de Badia

Fitxer: AcordsDeGovern_30_11_21_Badia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 3.95 MB

També et pots descarregar tots els Acords de Govern del web de la Generalitat de Catalunya:
https://govern.cat/govern/docs/2021/11/30/12/52/2ce9b381-14da-47c4-8312-2f26295ba575.pdf

Publicat el 30.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^