Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Correus mantindrà l'oficina de Badia amb el mateix servei
Oficina de Correus a Badia del Vallès
Correus ha confirmat a l'Ajuntament que la reorganització en el repartiment postal no afectarà el servei a la ciutadania. Es mantindrà l'oficina d'atenció al públic de Badia, amb el mateix servei, tant d'enviament com de recollida de cartes i paquets, i amb el mateix horari. La cap del servei del sector de distribució de Correus a la zona, María Rosa Pérez, li ha confirmat a l'alcaldessa, Eva Menor, durant una videoconferència que han mantingut aquest matí.

La cap del servei de Correus a la zona ha indicat que la decisió d'unificar el repartiment de Barberà i Badia obeeix a la intenció d'optimitzar el procés de repartiment en funció de les necessitats i que aquesta decisió no implica en cap cas el tancament de l'oficina, que continuarà oferint el mateix servei a la ciutadania, tant pel que fa al servei com a l'horari.

Petició d'ampliació de l'horari de Correus a Badia
Durant la reunió, Eva Menor li ha traslladat la petició d'ampliar l'horari de l'oficina a la tarda o dissabtes al matí. La cap del servei li ha respost que per ara no és factible aquesta ampliació de l'horari, però que prenen nota de la petició i que l'analitzaran per veure la seva viabilitat.

L'alcaldessa també es reunirà pròximament amb la representació sindical de Correus per conèixer la seva valoració respecte a aquesta reorganització interna. L'Ajuntament farà seguiment del servei a partir de l'1 de febrer, data en què s'inicia la reorganització en el repartiment, i continuarà vetllant perquè no es modifiquin les condicions del servei.

Publicat el 14.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^