Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si et trobes a l'atur o en un ERTO, prepara't per treballar en activitats de venda
El Servei Municipal d'Ocupació t'ofereix un curs d'Activitats de Venda, dirigit a persones a l'atur o en empreses acollides a un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).
El Servei Municipal d'Ocupació t'ofereix un curs d'Activitats de Venda, dirigit a persones a l'atur o en empreses acollides a un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO). El curs, totalment gratuït, t'acredita per treballar en el sector comercial, amb una forta demanda de perfils que dominin el procés de venda presencial i en línia. Comença a finals d'aquest mes i queden poques places. Si t'interessa, contacta amb el Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament, a l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n) i telèfon 937 181 662, extensió 2, i inscriu-t'hi!

El sector comercial té una forta demanda de perfils que dominin el procés de venda presencial i en línia. Amb aquest curs adquiriràs les competències necessàries per a desenvolupar amb èxit totes les fases del cicle de la venda, des del tracte amb proveïdors (compres, adquisició), logística (control de magatzem), administratiu (documentació i gestió), relació amb el client (informació i atenció), dinamització d'una venda (màrqueting i publicitat), organització d'un establiment comercial ( lineals i aparadorisme) i cobrament i tancament (TPV).

Podràs treballar com a venedor/a, independentment del canal que utilitzis (comerç tradicional, comerç electrònic, comerç mòbil, venda social, televenda, etc.).

Prepara't per poder treballar en un magatzem o en un comerç, enfocant la teva formació cap a una de les professions més demandades.

Amb aquesta formació obtindràs, a més:

  • Carnet de carretoner
  • Carnet de manipulació d'aliments
  • Accés a l'acreditació europea de nivell d'anglès

El curs és subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i, per tant, és totalment gratuït.

Cartell del curs

Publicat el 16.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^