Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola la Sardana guanya el primer premi nacional d'Horts Escolars Ecològics
Projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana
El projecte "Estima't l'hort", de l'Escola La Sardana, ha guanyat el primer premi escolar Welleda Open Garden. Aquest projecte ja va guanyar el primer Premi al concurs d'Horts Escolars Ecològics de Catalunya l'any 2017-18 i també ha estat reconegut pel Departament d'Educació com un Projecte Innovador al curs 2020-21.

L'acte oficial de lliurament del premi es va fer aquest dimarts, en format virtual. L'escola ha valorat el guardó com "un exemple de la força del treball en equip i de la corresponsabilitat educativa, de la importància de la perseverança, de la capacitat d'esforç i de com l'entusiasme i les motivacions són motor de canvi", i agraeix la participació de totes les persones que han col·laborat a fer-ho possible.

El projecte “Estima't l'hort” es realitza a l'escola La Sardana des de fa 40 anys, amb els objectius de fomentar la cohesió social entre els diferents grups d'edat i afavorir l'experimentació espontània i el creixement personal en contacte amb la natura.

Des de l'Ajuntament felicitem l'escola per la seva distinció, que és exemple de la implicació i l'excel·lència dels centres escolars de la nostra població.

Publicat el 24.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^