Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Local de Català i la Biblioteca Vicente Aleixandre organitzen demà dimarts, 22 de març, la VIII Marató de Lectura Popular de Poesia
El Servei Local de Català i la Biblioteca Vicente Aleixandre organitzen demà dimarts, 22 de març, la VIII Marató de Lectura Popular de Poesia
Badia se suma demà a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, instituït per la Unesco, amb la VIII Marató de Lectura de Poesia, que tindrà lloc, a partir de les 10 hores, al vestíbul de l'Auditori Municipal.

El tinent d'alcaldessa de l’Àrea de l’Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva de l'Ajuntament, Josep Martínez, presentarà demà la celebració i començarà la Marató amb la lectura del poema Si puc, de Gabriel Ferrater, amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta.

A continuació, i fins les 13 hores, llegiran poesia alumnes de les escoles Las Seguidillas, La Jota i la Fundació Tallers Catalunya. A la tarda, de les 17 a les 18.30 h, continuarà la Marató de Lectura de Poesia, amb la participació dels membres del club de lectura del Servei Local de Català i de l'entitat badienca Manantial Poético.

La Marató de Lectura de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar, amb les seves poesies o amb les que facilitaran el SLC i la Biblioteca. La Institució de les Lletres Catalanes anima totes les entitats públiques i privades d'arreu de Catalunya a celebrar aquesta gran festa de la paraula i de les lletres.

Per acabar aquesta diada dedicada a la poesia, a partir de les 18.30 h, a l'Auditori Municipal, hi haurà l'espectacle Rumbesia, Capítol 2, Del negre al blanc, de la companyia La última y nos vamos, un recital de poesia fusionat amb rumba en directe.

Cartell de l'espectacle Rumbesia

Publicat el 21.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^