Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'acosta el Carnaval a Badia del Vallès

carnaval 2014Com marca la tradició, el proper mes de març se celebra a Badia del Vallès el Carnestoltes. La cita d'inici és el divendres 28 de febrer, amb el Carnaval Jove (Young Carnival). La resta del cap de setmana, dissabte i diumenge, l'Ajuntament i la Comissió de Carnaval organitzen el tradicional Carnaval Popular i el Carnaval Infantil.

El tret de sortida tindrà lloc el 28 de febrer amb la celebració del Carnaval Jove “Young Carnival”, organitzat pels delegats i delegades de l'Institut Badia del Vallès i Federica Montseny.  Igual que es va fer l'any passat, se celebrarà la festa jove (Young Carnival Party) a la Sala Roja del Casal de Joves, a les  19 hores, amb diverses actuacions.
La novetat d'enguany dins de la programació del Young Carnival, és la celebració de la Rua del Rei Carnestoltes i la seva cremada, el dimarts 4 de març, a partir de les 19 hores.

El dissabte 1 de març, a les 19 hores, tindrà lloc el tret de sortida del Carnaval Popular, que sortirà des de la Plaça Major i continuarà per  l'av. de Burgos, av. de la Via de la Plata, c. de Porto, c. d'Algarve, av. de la Via de la Plata, av. de la Mediterrània, av. de Burgos i plaça Major.

Arribarà cap a les 20.30 hores al Complex Esportiu. Allà, el grup Màgic Quality amenitzarà la festa amb música i ball, també tindrà lloc el lliurament de premis, cap a les 21.30  hores. Com cada any, després de conèixer els guanyadors, hi haurà ball fins ben entrada la mitja nit, de la mà de les dj's Nipincha Nicorta.

Pel que fa al Carnaval Infantil, se celebrarà durant el matí del diumenge 2 de març, al Complex Esportiu. Està dirigit als infants i a les famílies. Un cop més, es podrà gaudir de la tradicional xocolatada, de diferents tallers infantils i d'un espectacle per a infants i famílies (13 hores).

Les comparses que vulguin participar al concurs es podran apuntar a partir del dilluns 17 de febrer, al Casal de Joves, en horari de 10 a 14 hores. Els premis d'enguany seran per a la Millor Comparsa, la Segona Millor Comparsa, la Comparsa més Divertida i la Millor Disfressa Individual.

Publicat el 13.02.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^