Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es presenta la proposta de modificació de la llei al Casal de Joves

reunió amb els joves al casalEl dimarts 6 de maig,  va tenir lloc la presentació de la proposta de modificació de la Llei de la independència de Badia del Vallès, a la Sala Roja del Casal de Joves, davant més d'una vintena de joves molt participatius.  

Després de veure el vídeo explicatiu sobre la proposta de modificació de la Llei, l'alcaldessa, Eva Menor, alguns portaveus: Quim Duran (AEB), Antonia Escrivá (PP) i Eusebio Argueta (ICV-EUiA), i la presència d'altres regidors i regidores de l'Ajuntament, van explicar les causes del dèficit estructural que pateix la ciutat de Badia del Vallès, d'una manera molt pedagògica.

Per fer més intel·ligible la problemàtica que pateix la ciutat, van comparar Badia del Vallès amb el manteniment econòmic d'una casa. D'aquesta manera, els joves assistents van entendre que Badia no pot generar més ingressos per ella mateixa, ja que l'IBI és molt baix, la capacitat d'augmentar la capacitat econòmica és molt limitada (la ciutat tant només té un km2), no seria just apujar els impostos, ni deixar de prestar serveis a la ciutadania.    

visionat del videoEls joves adolescents es van mostrar molt participatius i van expressar propostes i dubtes. Els angoixava pensar què passaria si la Generalitat no reconegués el dèficit estructural de la ciutat i es negués a modificar la Llei. Davant d'aquest fet, els representants polítics els van explicar que no es preveia cap altra opció perquè consideren de justícia que els badiencs i badienques tinguin els mateixos drets que la resta de ciutadans de Catalunya. Els joves també van reflexionar en veu alta i van reivindicar qüestions com  les constants retallades en matèria de salut o pensions,  mentre altres col·lectius com per exemple el món del futbol, segueix enriquint-se.

Publicat el 08.05.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^