Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Luis Grima bat el rècord de la Cursa Badia 10 km en una edició amb novetats

El badienc Luis Grima va guanyar la Cursa Badia 10 km 2017 i va batre el rècord de la provaSota un sol de justícia, força calor i molta animació, el diumenge 14 de maig es va celebrar una nova edició de la Cursa Badia, que va comptar amb la participació d'uns 700 esportistes, entre totes les proves.

Primer, com sempre, es va córrer la Cursa 10 km, adreçada a corredors habituals, més preparats per afrontar els 10.000 metres del seu recorregut. Malgrat la calor, el vencedor de la cursa d'enguany, el badienc Luis Grima, va batre el rècord de la competició, ja que va aturar el cronòmetre als 00:34:30, millor marca de sempre als 10 km badiencs. Grima va precedir Jordi Monsalve, que va córrer la prova en 00:36:35 i Manuel Clua, que va trigar 00:37:12 a completar el recorregut. En categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Planas, amb un temps de 00:49:25, seguida de Mari Carmen Ramos (00:50:26). La tercera classificada va ser Carolina Nieva, amb un crono de 00:51:39.

Pel que fa a la Cursa Popular, que recorria una distància de 3,5 km, Houssan Chelbae es va proclamar vencedor (00:11:46) seguit de José María Prieto, amb un temps de 00:13:06, i Pau Álvarez (00:13:51). En categoria femenina, la primera classificada (i vuitena de la general) va ser Nuria Álvarez, amb un temps de 00:16:16. Seguidament, en segona posició va arribar Ámbar Tomas, que va aturar elCursa Badia 2017 crono als 00:16:37, i tercera, Carla Álvarez (18:47).

L'edició d'enguany ha comportat alguna novetat respecte edicions anteriors. La primera, la celebració de la Fira del Corredor, que va comptar amb una bona afluència de públic, com per exemple, participants de les diferents proves, que hi havien de recollir els  dorsals i, també, els xips identificadors -una altra de les novetats- per als qui van prendre part en la Cursa 10 km i la Popular. La fira va tenir, a més, l'especial participació de l'Associació de Comerciants, que hi va instal·lar una paradeta per informar, entre d'altres, de la propera celebració de la Fira del Comerç (10 de juny). També hi va haver paradetes dels patrocinadors i col·laboradors en la cursa i activitats per als més petits.

Una altra de les col·laboracions destacades d'aquesta edició, va ser la de l'Obra Social "la Caixa", que va fer entrega d'una donació de 1.500 euros a l'Associació Contra el Càncer (AECC) de Badia del Vallès. Recordem que, a més, part dels diners recaptats per les inscripcions en la cursa també van anar a parar a l'AECC de Badia del Vallès. En aquest cas, un total de 420 euros, que se sumen a la xifra aportada per l'entitat bancària.

L'Ajuntament vol agrair la tasca duta a terme per les persones voluntàries, que van contribuir perquè la celebració de la Cursa fos un èxit, un cop més, i també als comerços i entitats de la nostra ciutat, per la seva presència i col·laboració en forma d'obsequis, premis i serveis per als participants. Podeu consultar les entitats organitzadores, patrocinadores i col·laboradores si feu clic al cartell de la Cursa.

Per a consultar les classificacions i els temps dels participants, podeu clicar aquí.

Cursa Badia 2017  Cursa Badia 2017  Cursa Badia 2017  Cursa Badia 2017

Cursa Badia 2017  Cursa Badia 2017  Cursa Badia 2017  L'Obra Social “la Caixa” va fer una donació de 1.500 euros a l'AECC

PODIS

Cursa 10 km

Promesa masculí

Podi Cursa 10 km cat. Promesa masculí


Promesa femení

Podi Cursa 10 km cat. Promesa femení


Sènior masculí

Podi Cursa 10 km cat. Senior masculí


Sènior femení

Podi Cursa 10 km cat. Senior femení (només hi apareix la guanyadora de la Cursa, Marta Planas)


Veterans masculí

Podi Cursa 10 km cat. Veterans masculí


Veterans femení

Podi Cursa 10 km cat. Veterans femení


Grans veterans masculí

Podi Cursa 10 km cat. Grans veterans masculí


Cursa Popular

Masculí

Podi Cursa Popular cat. Masculí


Femení

Podi Cursa Popular cat. Femení (falta una corredora)

Publicat el 16.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^