Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tret de sortida dels Pressupostos participatius amb la formació de la Comissió de Seguiment

Cartell campanya Pressupostos participatius Badia del VallèsAquest mes de setembre s'engega el procés dels pressupostos participatius, amb la formació de la Comissió de Seguiment. Aquest és l’òrgan que tindrà com a finalitat supervisar tot el procés de prop, donar-hi legitimitat i transparència, alhora que atorga a la ciutadania i les entitats, la coresponsabilitat en el seu desenvolupament.

L’òrgan estarà format per una persona representant de cada grup polític amb representació a l'Ajuntament; un/a representat de l'Associació de Veïns/es; una persona representant de la FEC, una de l'Associació de Comerciants i 12 ciutadans i ciutadanes de Badia del Vallès. Aquestes 12 persones, que es presentaran de forma voluntària, seran escollides per sorteig públic d'entre totes les que s'hi presentin i estaran distribuïdes de la manera següent:

- 2 dones d'entre 16 i 35 anys
- 2 homes d'entre 16 i 35 anys
- 2 dones d'entre 36 i 50 anys
- 2 homes d'entre 36 i 50 anys
- 2 dones de més de 50 anys
- 2 homes de més de 50 anys

Des del 7 de setembre i fins el 19, totes les persones que ho desitgin es podran inscriure a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, presentant una instància. Les persones voluntàries han de tenir més de 16 anys i han d'aportar el seu nom complet, la data de naixement, un telèfon i una adreça de correu electrònic.

El sorteig per triar les 12 persones representants de la ciutadania a la Comissió de Seguiment se celebrarà el dia 20 de setembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. L'endemà, tindrà lloc la primera reunió de constitució de la Comissió, a la qual hauran d'assistir tots els seus membres, incloses  les 12 persones escollides en el sorteig.

Publicat el 05.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^