Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les preinscripcions d'infantil, primària i secundària es faran del 13 al 22 de maig
Les preinscripcions d'infantil, primària i secundària es faran del 13 al 22 de maig
Les preinscripcions per primer cicle d'infantil (de 0 a 3 anys), segon cicle d'educació infantil i primària (de p3 a 6è de primària), Educació Secundària Obligatòria (de 1r a 4t ESO) als centres educatius públics i concertats es faran del 13 al 22 de maig. Del dia 13 fins al 18 es podran fer de manera exclusivament virtual, i del 19 al 22, presencial als centres.

Des del Departament d'Educació s'ha modificat la norma reguladora i s'han establert els canvis en el procés de preinscripció i matrícula per al curs escolar vinent. S'han previst totes les mesures de prevenció necessàries perquè es pugui dur a terme el procediment en condicions de seguretat, sobretot quan, per raons d'equitat, cal assegurar-se que aquelles persones que puguin tenir dificultats en fer el tràmit de preinscripció i matrícula tinguin l'oportunitat de ser ateses presencialment.

Sempre que sigui possible, preinscripció al correu electrònic del centre
Per reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament en els centres, s'admet la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre educatiu escollit en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. Per tant, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l'enviament d'aquest correu electrònic, amb sol·licitud i la documentació acreditativa. El centre educatiu ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud perquè el sol·licitant en tingui constància.

La preinscripció s'activarà en pocs dies en el portal http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Adjuntem les dades de contacte als centres educatius de Badia del Vallès:

Preinscripció a les Llars d'Infants de Badia

Les llars d'infants no disposen de pàgines web, així que publicaran la informació a les portes dels centres.

Adjuntem la informació de contacte de les llars.

Llar d'infants La Llavor

Av. Via de la Plata, n. 13. Correu electrònic: a8047947@xtec.cat. Telèfon: 93 718 27 64. Instagram: @lallavorbadia

Llar d'infants La Mainada

Av. Burgos, nº 5. Correu electrònic: a8047959@xtec.cat. Telèfon: 93 718 21 08. Instagram: @llar_mainada

Si la preinscripció no es pot fer telemàticament, es podrà fer cita prèvia al centre
De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, els centres hauran d'organitzar la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per l'accés al centre. Aquesta assignació es gestionarà amb una eina corporativa que es posarà a disposició dels centres i els usuaris, o per telèfon.

Els centres han de preveure la gestió telefònica de les cites prèvies, des de primer dia del termini de presentació telemàtica de les sol·licituds, per aquelles persones que no puguin fer ús de l'eina telemàtica.

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament durant tot el període de presentació de sol·licituds. En canvi, l'atenció presencial als centres educatius per a la presentació de sol·licituds només es podrà fer durant el període destinat a la presencial.

Sobre la publicació de les llistes de barem i de les llistes d'assignacions i d'espera
Les llistes que es fan públiques durant el procés de preinscripció, amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades, s'ha de publicar a la web del centre educatiu.

Matrícula al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària, del 13 a 17 de juliol
En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya. Així mateix, el calendari de totes les actuacions del centre per al procediment de preinscripció i matrícula es publicarà a la Intranet – Portal de centre.

Sobre la matrícula
Els centres educatius han de gestionar el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies, utilitzant l'eina corporativa o el telèfon. També es podrà substituir la gestió presencial per una confirmació de matrícula i l'enviament de la documentació necessària a través d'un correu electrònic a la bústia oficial del centre educatiu. En aquest cas, s'ha de respondre al correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.

On poden trobar informació les famílies?
Als webs dels centres educatius, en un lloc destacat i fàcilment visible es publicarà l'adreça electrònica oficial del centre, el telèfon de contacte i l'horari previst d'atenció al públic, així com la informació sobre la preinscripció, amb l'enllaç cap a la sol·licitud de suport informàtic i com s'ha d'enviar el resguard i la documentació acreditativa per correu electrònic. L'horari d'atenció al públic es farà públic, també, a un lloc visible des de fora l'edifici. També cal publicar l'enllaç a l'eina de la cita prèvia, per aquells casos que les famílies hagin de fer la sol·licitud presencialment.

Alguns centres no van poder portar a terme les Jornades de Portes Obertes, En aquest sentit, cal tenir present que, amb l'obertura dels centres per al tràmit de preinscripció, només està prevista la utilització dels espais imprescindibles per al treball administratiu. Per tant, no serà possible realitzar visites als centres. La informació que consti a la pàgina web ha d'incloure tot el detall possible de les característiques del centre i del seu projecte educatiu per oferir tota la informació que les famílies necessiten per a fer la tria de centre.

Contacte en cas de dubtes
Per qualsevol dubte pots posar-se en contacte amb la tècnica d'Educació de l'Ajuntament, via whatsapp, al 670 75 65 59, o al correu electrònic gomezas@badiadelvalles.net.

Publicat el 09.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^