Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia entra en la fase 0 avançada del confinament
Badia del Vallès
Les regions sanitàries de Barcelona Ciutat i Àmbit Metropolitana Sud i Nord entren demà dilluns, 18 de maig, en la fase 0,5 o fase 0 avançada. A Badia del Vallès, inclosa a la regió àmbit Metropolità Nord, les botigues i alguns locals podran obrir a partir de demà, però encara no les terrasses dels bars i no estan permeses les reunions familiars o d'amics.

A continuació, resumim les modificacions a partir de demà:

Resum de les indicacions del confinament a partir de dilluns, 18 de maig.

 

Botigues

Els comerços de menys de 400 metres quadrats poden obrir sense cita prèvia. L'aforament màxim permès és del 30% i cal garantir una distància mínima de dos metres entre persones. Entre altres establiments, poden obrir les administracions de loteria, els concessionaris d'automoció, les estacions d'inspecció tècnica de vehicles (ITV), centres de jardineria i vivers de plantes.

 

No podem obrir els negocis dins de parcs o centres comercials sense accés directe i independent des de l'exterior. Tampoc estarà permesa la seva apertura a la fase 1.

 

Terrasses tancades

Les terrasses dels bars encara no poden obrir. Quan es passi a la fase 1, podran obrir amb la meitat de la capacitat i amb 2 metres entre taula i taula, però, per ara, no.

 

Cerimònies religioses

Es pot participar en activitats de culte, amb un màxim del terç de la capacitat de l'aforament. En el cas dels funerals i vetlles, es limita a un màxim de 15 persones a l'aire lliure i de 10 en un recinte tancat.

 

La Biblioteca de Badia continuarà tancada

A escala general, les biblioteques també poden obrir per oferir servei de préstec de llibres. La Biblioteca de Badia continuarà tancada fins a condicionar-la a les mesures necessàries per poder obrir de forma segura. Queda ampliat el termini de préstec a 31 de juliol, excepte els materials vençuts abans del confinament. El termini de recollida de reserves queda ampliat al 23 de juliol.


Escoles, per feines administratives i per desinfecció

Només està permès obrir els centres escolars per feines administratives, i per desinfectar-los i posar-los a punt.

 

Instal·lacions esportives

Els gimnasos i centres esportius han de continuar tancats.

 

Sense trobades familiars

En aquesta fase intermèdia no s'autoritzen trobades de familiars i amics.

 

Cap canvi en mobilitat

El confinament estricte només permet sortir per anar a treballar, a comprar menjar o medicaments, o al metge. Dins de la fase 0, els nens han pogut tornar al carrer i també sortir a caminar i fer esport individual, amb franges horàries, que continuaran igual. 

Publicat el 17.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^