Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obert el termini d'inscripció per als nous cursos de formació ocupacional
Obert el termini d'inscripció per als nous cursos de formació ocupacional
Activitats de venda, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i informàtica i internet, són les accions formatives a les quals pots optar.

Si ets una persona aturada o en situació d'ERTO, formes part del col·lectiu prioritari d'aquests cursos, totalment subvencionats per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, fet que fa que siguin totalment gratuïts per a l'alumnat. Ara és el moment de formar-te per trobar una feina o millorar la teva situació laboral.

Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació (a l'Edifici El Molí de l'Ajuntament de Badia del Vallès) i ofereixen una formació teòric-pràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió. A més hi ha la possibilitat de fer pràctiques en empreses que és una manera d'apropar-se més al mercat laboral i augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.

Tota la informació, al Servei Municipal d'Ocupació
Ja està obert el termini d'inscripció, així que, per inscriure't o rebre informació sobre les accions formatives, posa't en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació, al telèfon 93 718 16 62, extensió 2, o vine al Servei Municipal d'Ocupació:
Edifici "El Molí" 1a Planta.
Av. Costa Blava s/n

No perdis aquesta oportunitat de formar-te i millorar el teu futur professional!

Informació sobre els cursos de formació ocupacional

Publicat el 29.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^