Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mor Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès
Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès
Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès lamentem enormement la pèrdua de Gonzalo Colomera, referent de la música a Badia del Vallès al capdavant de l'AIGMB, entitat musical que s'ha convertit en viver de nous talents musicals a la nostra ciutat, i volem transmetre el nostre condol als seus éssers estimats.

Apassionat bateria, que ha tocat amb músics com Carles Segarra, de Los Rebeldes, i responsable i professor a l'AIGMB, des de fa més de 13 anys, Gonzalo Colomera sempre va reconèixer la tasca de grup de tots els integrants de l'associació, tot i que el seu paper al capdavant i com a dinamitzador cultural cal valorar-lo com es mereix.

En una entrevista realitzada a L'Informatiu, fa uns dos anys, afirmava que "una de les coses més boniques es veure com persones que tenen dificultat per comunicar-se poden transmetre les seves emocions mitjançant la música".

Pots llegir l'entrevista aquí:

Entrevista de Gonzalo Colomera a L'Informatiu

La seva dedicació, proximitat i bonhomia han fet que un gran nombre de persones el considerin, més que professor, un amic.

De ben segur que la seva tasca continuarà germinant encara que ell no hi sigui, perquè, veient les nombroses mostres de reconeixement i gratitud, queda palesa l'empremta que ha deixat a Badia del Vallès amb els anys que ha dedicat a la promoció de la música i la cultura.

Publicat el 22.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^