Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Desembre ple d'activitats al Casal d'Avis
Casal de la Gent Gran de Badia
El Casal d'Avis ha programat un munt d'activitats aquest mes de desembre, adreçades als àmbits de salut i benestar, cultura i lleure, i a millorar la xarxa social de les persones grans de Badia.

En l'àmbit de salut i benestar i treball del cos, el Casal ofereix un taller de consciència corporal i emocional, dirigit a empoderar i potenciar la seguretat física i emocional de les persones grans mitjançant una dansa energètica i divertida. Aquest taller es fa els dimarts, de 9.30 a 11.30 hores. També continuen les passejades. Aquest mes de desembre es farà el dia 17, de 10.30 a 12 hores i sortirà del Parc de Joan Oliver.

En cultura i lleure i treball de la ment, el Casal proposa tres tallers: de risoteràpia (dijous, de 17.30 a 19 hores), de ganxet i punt (dimecres, a les 10.30 hores), i de memòria (dimecres, de 16 a 19 hores).

Finalment, en l'àmbit de xarxa social i treball de les relacions, s'ha realitzat la xerrada Consells de seguretat a les compres, al Mercat Municipal, a càrrec d'una agent dels Mossos d'Esquadra. El 21 de desembre hi haurà una segona xerrada sobre Consells de seguretat per a la gent gran, que tindrà lloc al Casal d'Avis, a les 17 hores. El dia 22 de desembre, a les 18 hores, l'alcaldessa, Eva Menor, oferirà una xerrada en què presentarà els canvis del Casal. L'exposició sobre artesania de fusta s'ha prorrogat i continuarà al Casal fins al 17 de desembre.

Recordem que, al Casal, també s'ofereix ajuda per realitzar tràmits electrònics i consultes telemàtiques, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Cal reservar hora al telèfon 667 86 09 34 (Yamina).

Gaudeix, aquest desembre, de les activitats que et proposa el Casal d'Avis. Pots consultar les activitats en els díptics adjunts.

Activitats al Casal d'Avis - desembre (català)

Activitats al Casal d'Avis - desembre (català)

Fitxer: GENT_GRAN_Desembre__CAT_final___ARTE_FINAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 609.82 kB

Activitats al Casal d'Avis - desembre (castellà)

Activitats al Casal d'Avis - desembre (castellà)

Fitxer: CASAL_D_AVIS_DIC___ESP_final___ARTE_FINAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 628.49 kB

Publicat el 07.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^