Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Avui, Dia Europeu de la Mediació, et recordem que Badia t'ofereix el Servei de Mediació Ciutadana
Avui, Dia Europeu de la Mediació, et recordem que tens a la teva disposició el servei de Mediació Ciutadana de l´Ajuntament
Avui, 21 de gener, se celebra el Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l'aniversari de l'aprovació de la 1a Recomanació núm. R (98) 1, de 1998, sobre mediació, per part del Comitè de Ministres del Consell d'Europa. El Consell d'Europa va ser la primera institució europea que va apostar per promoure la mediació com un procediment de resolució de conflictes. Badia del Vallès tens a la teva disposició el Servei Itinerant de Mediació Ciutadana (SIMC), que ofereix l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La mediació és un sistema de resolució de conflictes alternatiu perquè és extrajudicial o diferent dels canals legals o convencionals de resolució de disputes. La mediació és un intent de treballar amb l'altre i no contra l'altre, a la recerca d'una via pacífica i equitativa per a afrontar els conflictes, en un entorn de creixement, d'acceptació, d'aprenentatge i de respecte mutu.

Consisteix en un procés voluntari, flexible i participatiu de resolució pacífica de conflictes, en el qual dues parts enfrontades recorren voluntàriament a una tercera persona imparcial, el mediador, per a arribar a un acord satisfactori.

Des del Servei de Convivència de l'Ajuntament, t'oferim el Servei Itinerant de Mediació Ciutadana (SIMC). És un instrument de gestió alternativa de conflictes que la Diputació de Barcelona posa a l'abast de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

El Servei ofereix l'atenció de professionals mediadors/es imparcials, per tal que dues parts en conflicte puguin parlar, escoltar-se i, en definitiva, arribar a punts d'acord i compromís mutu.

L'objectiu principal del Servei de Mediació és posar a l'abast de tots els ciutadans i ciutadanes de Badia del Vallès la mediació ciutadana com una eina de gestió alternativa de conflictes i de prevenció vers una societat més inclusiva i corresponsable.

Per sol·licitar el servei de mediació només cal presentar una instància a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) o a través de la Seu Electrònica (instància genèrica): https://badiadelvalles.sedelectronica.es/.

Servei de Mediació Ciutadana
Edifici El Molí, 1a planta
Avinguda Costa Blava, s/n
08214 Badia del Vallès
Telèfon: 667 943 429

Díptic sobre mediació

Díptic sobre mediació

Fitxer: Di__769_ptic_Mediacio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 510.63 kB

Publicat el 21.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^