Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una ruta biosaludable al voltant de Badia i l'adequació dels parterres de la via pública, propostes més votades en el procés de pressupostos participatius

Pressupostos participatiusJa es coneixen les propostes que han sortit escollides per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius. Finalment seran dos els projectes que es duran a terme amb la partida pressupostària de 100.000 euros destinats a aquest afer.


La proposta guanyadora ha estat, finalment, l'anomenada Cap a una nova Badia, que consisteix en una ruta circular al voltant de la ciutat per passejar amb màquines biosaludables que afavoreixin l'exercici a l'aire lliure. Amb un cost aproximat de 30.000 euros, aquesta proposta ha estat la més votada, amb 328 vots.


La segona opció en nombre de vots, i que també es durà a terme, és la d'afegir i renovar la terra dels parterres presents a la via pública, per tal de sanejar i millorar-ne l'entorn i les males olors que se'n desprenen. Aquesta actuació, que ha aconseguit un total de 166 vots, tindrà un cost aproximat de 70.000 euros.


A banda d'aquestes de les dues propostes escollides, la ciutadania n'ha pogut votar sis més. El tercer projecte amb més número de vots ha estat la del Passeig de Badia (20.000 euros aprox.), que consistia en condicionar el camí que va des de darrera de la Deixalleria fins a l'av. de la Via de la Plata i que ha acumulat un total de 135 vots. La següent proposta classificada, la reparació i condicionament dels jardins i del parc infantil del c. de Saragossa núm. 6, amb un import aproximat de 60.000 euros, ha aconseguit un total de 98 vots favorables i ha quedat en quarta posició. La cinquena ha estat per Badia sense barreres, que amb 73 vots i un cost de 100.000 euros, promovia l'eliminació de 10 barreres arquitectòniques als passos de vianants. 68 persones s'han decantat per eixamplar 2 m la vorera de l'av. de la Mediterrània, entre els números 18 i 24. Amb aquesta actuació, que tenia un cost de 50.000 euros, es pretenia garantir la seguretat i comoditat dels vianants. La proposta d'instal·lar 10 aparcaments per a motocicletes en diferents llocs de la ciutat, amb 6 places cadascun, ha convençut 55 persones. Aquesta proposta costava al voltant de 50.000 euros. Finalment, el projecte per canviar el paviment de la plaça Major i eliminar-ne la font, que tenia un cost de 100.000 euros, ha aconseguit un total de 41 vots.
En total, 639 persones van dipositar una butlleta de votació, de les quals 561 han resultat ser vàlides i 70 nul·les per diferents motius. Entre aquestes, 10 butlletes  corresponien a persones no empadronades a Badia del Vallès.


Recordem que cada persona, resident a Badia del Vallès i major de 10 anys, podia votar fins a dues propostes diferents, sempre i quan no sumessin més de 100.000 euros entre les dues. El nombre de vots emesos, doncs, és superior al de butlletes: 964.

Podeu consultar l'Acta del recompte de vots clicant aquí.

Publicat el 18.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^