Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Millores a l'Espai de Recerca Activa de Feina de l'Ajuntament
Les instal·lacions de l'ERAF de Badia
El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament ha instal·lat nous ordinadors,  webcams i equips de climatització a l'Espai de Recerca Activa de Feina (ERAF) de l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n)

D'aquesta manera, pots fer ús amb més comoditat dels diferents canals i eines per fer una recerca activa de feina com fer el teu currículum vitae, inscriure't a portals de feina, presentar autocandidatura a empreses relacionades amb els teus objectius professionals, consultar formacions professionals per a l'ocupació, realitzar tràmits electrònics amb l'Administració Pública (exclusivament per demandes relacionades amb ocupació), consultar les ofertes de feina actives que estem gestionant des del servei i, fins i tot, fer entrevistes en línia si ho necessites. I tot, comptant amb el suport tècnic de les persones orientadores del servei.

Aprofita l'oportunitat, i cerca feina a l'ERAF, els dilluns, dimarts i dimecres des de les 9.30 fins a les 13.30 h. No cal cita prèvia.

T'hi esperem!

SERVEI D'INSERCIÓ LABORAL I OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLÈS
Edifici El Molí – 1a planta
Av. Costa Blava, s/n – 08214 Badia del Vallès
HORARI ERAF: Dilluns, dimarts i dimecres de 9.30 a 13.30 h.

Publicat el 24.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^