Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació dels projectes sotmesos a votació en el marc dels pressupostos participatius

Ja ha començat el període de votació de les propostes per als pressupostos participatiusAquesta tarda, a partir de les 18.30 h, la Biblioteca Vicente Aleixandre acollirà la presentació de les diferents propostes que s'han portat a votació en el marc del procés de pressupostos participatius que hi ha en marxa i que ja encara la seva recta final.

La presentació anirà a càrrec de l'alcaldessa, Eva Menor, i del tinent d'alcaldessa i regidor de Participació, Josep Martínez, i comptarà amb la presència de personal tècnic de l'Ajuntament. Les persones que hagin presentat algun dels projectes que s'han dut a votació tenen, així mateix, l'opció d'assistir a l'acte i defensar-lo.

Finalment, són 8 les propostes que es poden votar, entre el 27 de març i el 5 d'abril (ambdós inclosos), en els tres punts de votació disposats al municipi (Oficina d'Atenció Ciutadana, Complex Esportiu i Biblioteca Vicente Aleixandre). D'aquestes, s'executarà el projecte més votat, seguit de la resta de propostes que hagin obtingut un número de vots més alt, sempre que la suma total no excedeixi els 100.000 euros. Podran votar les persones de més de 10 anys empadronades a la ciutat, que escolliran una o dues propostes de la llista (la suma de les quals no pot excedir els 100.000 euros de límit).

Publicat el 28.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^